måndag 11 juli 2011

En blåsig sommardag vid havet

Vi, ja hela familjen var nere i Varberg vid havet. Första gången för mig. Det var en mycket intressant upplevelse för mig. Dock så smakade inte vattnet speciellt gott. Det blåste jättemycket och många nya dofter smekte min näsa =) Jag njöt!
Titta här, vad fin jag har blivit!
Tiden har gått såå fort! Och nu är jag faktiskt 1 år gammal. Matte har glömt av att skriva om mig här på bloggen men jag har det jättebra =)
Just i skrivande stund så håller husse & matte på att sätta upp staket runt huset. Dom tycker att jag ska få springa fritt i trädgården.
Ja just det, jag har ju glömt att berätta att jag har en bästis. Han heter "Malte". Han är en golden retriver på snart 9 år, och bor här precis jämte oss. Jag och Malte brukar ta 1 timmes skogspromenader med våra hussar varje lördag. Då får vi springa av oss rejät och busa i massor =)
En sak till, i mitten på maj så fick jag ett nytt diplom, jag fick beröm och avslutade vardagslydnad steg 1. Och på kursen så var min favorit från valpkursen med. "Hera" heter hon ju. Men denna gången var jag kär på riktigt! Jag var såå kär så sista gången vi gick kursen så hade jag svårt att koncentrera mig...
Jag ska påminna matte att hon ska skriva lite oftare om mig.... Hörs snart!
1 kommentar:

  1. Hej Eddie! Oj, vad du har blivit stor och stilig :-). Grattis i efterskott på 1-årsdagen.
    /Helena & Co

    SvaraRadera